De Wereld van Kobie Bos

Deze website geeft een inkijkje in De Wereld van Kobie Bos. Deze gedreven schilderes heeft regelmatig geƫxposeerd op het eiland Goeree-Overflakkee. Haar eerste expositie had zij in Theetuin de Bongerd in Herkingen. Door de enthousiaste ontvangst die haar bij wijlen Olga Lohr ten deel viel, wist Kobie dat ze op de goede weg zat. Daarna exposeerde zij ook regelmatig in Oude Tonge bij het voormalige Chantasy en in Ouddorp bij het VVV-kantoor. Het leeuwendeel van haar werk laat zich het best omschrijven als Fantasy, ofwel magisch realistisch met een spiritueel tintje. Daarnaast schildert ze ook graag dieren, bloemen en landschappen. Vaak in een romantische enscenering. Ook voor abstract werk draait ze haar hand niet om. Verder werkt ze regelmatig in opdracht. Dat kan dus variƫren van het favoriete huisdier tot een geboortehuis of een oldtimer. Altijd al willen hebben? Neem dan contact op met Kobie.

Mini-expositie bij Bruna Ouddorp

Net als vorig jaar houdt Kobie weer een korte mini-expositie in de etalage van Bruna Ouddorp. De schilderijen hangen er tot 8 mei 2017. In augustus exposeert Kobie weer in de VVV in Ouddorp. Kobie in actie op de Kunstmarkt 2015 in Ouddorp. Helaas kon de Kunstmarkt in Ouddorp door het NK wielrennen in 2016 niet worden gehouden. In 2017 hopen we, op de dan weer te houden, kunstmarkt in Ouddorp van de partij te zijn.

Barendrechtse Kunstmarkt 2016

Een prima alternatief:

Kobie staat dit jaar ook op de Barendrechtse Kunstmarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 11 juni 2016.

De kunstmarkt vindt plaats op het Binnenhof, dit is het plein voor het gemeentehuis, grenzend aan de Middenbaan. Er zijn zo'n 100 kramen. De markt is van 10:00 tot 17:00 uur. 

De muzikale omlijsting van de Barendrechtse Kunstmarkt zal worden verzorgd door het Barendrechtse duo: Van Bezemwijk.

De Kunstmarkt Ouddorp 2015 werd door jong en oud bezocht.

Kunstmarkt Willemstad 16 Juli 2016

Lukte het vorig jaar op de valreep niet, dit jaar gaat Kobie in de herkansing voor deelname aan deze unieke kunstmarkt. Ook dit jaar zal de kunstmarkt plaatsvinden op het buitenterrein van het historische Mauritshuis in het pittoreske Willemstad. De kunstmarkt is van 11.00 tot 17.00 uur. Er zal een terras met horeca en live muziek aanwezig zijn.

Atelier Melissant

Hield Kobie enige jaren geleden nog regelmatig open huis in haar atelier in Sommelsdijk, tegenwoordig kan zij u op afspraak ontvangen in haar atelier in Melissant. 

T 0187-651607

Bel voor een afspraak voor een kijkje in haar atelier.

Vrij werk: Fantasy

In dit album zijn de schilderijen van Kobie Bos te vinden die we gemakshalve scharen onder de noemer Fantasy. Het staat iedereen vrij in dit magisch realistische intuïtieve werk te zien wat hij of zij wil. Klik op het schilderij voor de omschrijving en een grotere afbeelding. 

In het album daaronder zijn wat voorbeelden van ander werk te vinden. Kobie werkt ook in opdracht.